Over Lily’s

This post is also available in: Engels

Lily’s is een beauty, fashion en lifestyle blog.

Lily’s begon eind 2012 als een beautyblog, maar is ondertussen uitgegroeid tot een all round lifestyle blog.

Naast inspirerende make-uplooks en -trends, de occasionele nail art en informatieve posts rond schoonheidsverzorging, kan je op Lily’s ook terecht voor nieuwe ontwikkelingen op gebied van mode. Lily’s helpt je de fashion items  te vinden die perfect matchen met jouw levensstijl en lichaam.

Net als iedere drukbezette vrouw, zijn we bij Lily’s steeds op zoek naar die kleine life hacks die het allemaal wat makkelijker maken. Wees dus voorbereid op de nodige interieur en DIY-posts.

Voor wie is lilys.be?

Lily’s wordt geschreven voor alle ladies die op zoek zijn naar tips & tricks om het leven wat mooier en makkelijker te maken. Geen ongrijpbare (en onbetaalbare) fashion hypes die enkel voor topmodellen zijn weggelegd. Wel makkelijk toepasbare info, gebracht met de nodige humor en zelfrelativering.

blogger

Wie is Lily’s?

Lilys.be werd opgericht door Liesbeth Keuninckx, met als doel zelfbewuste vrouwen te helpen met info en tips om zich nog beter in hun vel te voelen en zich zelfzeker te presenteren. Zonder dat het allemaal te serieus moet zijn uiteraard.

Naast een job ‘in de media’ en een rits opleidingen in de schoonheidssector is een blog als lilys.be nog een extra creatieve uitlaatklep waar iedere zondag en vrijdag nieuwe artikels verschijnen.