Adverteren

This post is also available in: Engels

Wil je graag jouw product of merk op Lily’s zien? Dan kan je altijd contact opnemen via info@lilys.be. Hieronder vind je alvast enkele van de meest gevraagde mogelijkheden. Neem contact op voor meer info rond bezoekcijfers en profiel van de lezers.

1. Product Reviews

Steeds vaker zoeken mensen online info op over een product of service vooraleer ze het kopen. Een product review is dan ook een leuke manier om mensen in contact te laten komen met jouw product. Bij iedere product review verschijnt er een artikel met foto’s of, indien je dit wenst, met een video – product review.

product review

2. Advertorials

Bij een advertorial of gastartikel kan je zelf een tekst en/of foto’s aanleveren om jouw product te promoten. Het is uiteraard wel belangrijk dat het aansluit bij de leefwereld van de Lily’s lezers. Deze advertorials verschijnen tussen de andere artikels en ook hier is een video mogelijk.

advertorial

 

3. Video’s

Heb je zelf een video over jouw product, kan deze uiteraard ook altijd gepubliceerd worden op lily’s. Of misschien wil je graag dat jouw product in een video verwerkt wordt, ook dit kan.

video

4. Winacties

Lezers zijn altijd enorm geïnteresseerd in een winactie. Dit zorgt niet alleen voor veel reactie op de website, maar wordt ook makkelijk gedeeld op social media. Het is bovendien mogelijk om een actie te doen uitsluitend voor een bepaald medium. Bv. enkel voor Twitter.

winactie

5. Social Media Mention

Het is natuurlijk ook mogelijk om een vermelding te krijgen op een van de social media kanalen zoals Facebook, Twitter of Instagram of foto’s van jouw product op Pinterest.


Instragram lilys
 


Pinterest lilys

Facebook


Twitter lilys