Met Valentijn in aantocht mag ik een filmticket voor het romantisch drama The Choice weggeven én een Beauty Specials Set van Artdeco. Meedoen kan nog tot 15 februari.


The Choice

Filmtickets voor The Choice

In het romantisch drama The Choice verandert het leven van Travis drastisch wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby ontmoet. De twee worden smoorverliefd, maar niet zonder consequenties… The Choice is gebaseerd op de gelijknamige roman van de succesvolle Nicholas Sparks, waarvan eerder The Notebook, Safe Haven en The Best of Me werden verfilmd.

Vanaf 17 februari in de bioscoop!Artdeco Beauty Specials Set

Klinkt als de perfecte film voor deze romantische periode, toch? Om je helemaal klaar te maken voor het avondje uit, mag ik ook nog een Beauty Specials Set van Artdeco weggeven!
De set bevat een oogschaduwbasis, all in one mascara en perfect teint concealer.


A57216 Beauty Specials Set

Hoe winnen?

Vul voor 15 februari onderstaande vragen in en maak kans op een filmticket en het setje van Artdeco.
Op basis van de schiftingsvraag wordt de winnaar bepaald.

Deze wedstrijd is afgelopen

De wedstrijd loopt tot 15/02/2016 middernacht. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht, ten laatste op 16/02/2016.

Iedere inwoner van België kan deelnemen. Minderjarigen mogen deelnemen, op voorwaarde dat zij vooraf van hun ouders (of van hun voogd) daarvoor de toelating hebben gekregen. De deelname impliceert dat zij deze voorafgaande toelating hebben verkregen.

Succes!

Leave a reply

required

CommentLuv badge