7/8e of cropped broeken zie je ondertussen al jaren terugkomen in het straatbeeld, toch zijn ze niet altijd even makkelijk om te dragen. Hier vind je tips om stijlvol de 7/8e broeken te dragen.

7/8e broeken voor jouw figuur

7/8e of cropped broeken laten je benen als snel korter lijken. De juiste styling is dus cruciaal en die bereik je door het juiste evenwicht te zoeken in je outfit. Skinny jeans combineer je dus met een iets lossere top, een breder uitlopend model trek je aan op een strakkere trui.


miniatuur cropped broeken dragen

Vooral voor dames met een zandloperfiguur en vrouwen die wat kleiner gebouwd zijn, kan een cropped broek een uitdaging zijn.

Zandloperfiguur

Zet je curves extra in de kijker met een mooie cropped broek of jeans. Als je kiest voor een model dat wat hoger in de taille zit en je een shirt of blouse in je broek stopt, accentueer je op een flatterende manier je zandloperfiguur.

 

Hoe cropped broeken dragen - zandloperfiguur

1. Blouse, 2. Broek, 3. Tas, 4. Schoenen

Petite

Ben je aan de kleine kant, dan draag je een 7/8e broek het mooist als ze wat lager op de heupen valt. Een cropped skinny model is erg leuk.

 

Ook een baggy / boyfriend-model staat je heel mooi. OK, het laat je er niet groter uitzien, maar als je comfortabel bent met je lengte is dit prachtig.

 

Grote vrouwen

Als jij een cropped jeans wilt aandoen is het beter om ze nog net iets korter te nemen dan enkellengte. Kies een model dat bijvoorbeeld halverwege je kuit komt. Op die manier ziet het er niet uit alsof je broek te kort is, omdat jij lang bent.

 

Draag een top met korte of met lange mouwen, maar vermijd de 3/4 mouwtjes. Hiermee loop je het risico om er wel uit te zien alsof je hele outfit toch net wat te klein uitvalt.

Welke schoenen bij een cropped broek

Het juiste schoeisel maakt of kraakt je water-in-de-kelder broek. Met een goede pump kom je een heel eind, maar afhankelijk van het model ga je toch beter iets specifieker.

Schoenen bij skinny cropped pantalon

Ga je voor een simpele en meer casual outfit, dan kan je combineren met een platte schoen. Let wel, als je onzeker bent over je benen, voel jij je wellicht toch beter met een hakje.

 


Mag het wat stoerder, dan ga je voor een stevige (maar korte) boot.Het is belangrijk dat de zoom van een skinny cropped broek perfect aansluit rond je enkel of kuit. Combineer met een hoge pump voor een supervrouwelijke look. Huidskleurige schoenen verlengen je silhouette weer.


Schoenen bij een losse 7/8e broek

Bij de lossere modellen is het cruciaal dat je schoen of laars mooi aansluit om je enkel. Anders komt het geheel al snel té casual over.Als je houdt van een vrouwelijke look, kies je voor een pump met middelhoge hak.


Ook in de winter kan je gaan voor de cropped look. Als je combineert met lange laarzen let er dan wel op dat ze een stukje onder je broek komen en dus geen huid meer tonen, zelfs als je zit. Dat toont net wat eleganter en verlengt je benen.


Leave a reply

required

CommentLuv badge